Sen förvandlades loppisen till garn och tatueringsshop.

Nu är studion godkänd av miljö och hälsa! Tatueringsstudion ligger inte i anslutning till garnförsäljningen, utan man måste gå in genom en alldeles egen dörr för att komma dit pga hygiensäkerhet så klart.

Min dröm om att kunna rita på heltid har äntligen gått i uppfyllelse. Jag har tatuerat från och till i 15 år, men det här blir min allra första egna studio.

Bilder, lediga tider, osv kommer att byggas upp så fort den största chocken har lagt sig. Det jag kan säga på rak arm är:

  • Jag kommer att ta 800:- kr/timmen för varje tatuering oavsett storlek, färgval, tid på dygnet eller om din faster tycker att pommes frites borde ätas med gaffel istället för fingrar. Detta är ett introduktionspris och kommer troligtvis höjas sen.

  • Tider bokas efter överenskommelse (via mail/facebook/telefon/instagram eller live i butik) tills jag har löst ett annat bokningssystem.

  • *Drop in* kommer inte att tillhandahållas än.

  • Hur mycket din tatuering exakt kommer att kosta beror däremot på storlek, detaljer, och tidsåtgång.

  • Jag gör ej realistiska porträtt eller nazistiska symboler.

  • Jag tatuerar lika gärna i black and grey som i 23 olika färger. Små detaljer är min specialitet och jag är aldrig nöjd fören vi båda är nöjda.

  • Information om vad man bör tänka på innan, under och efter en tatuering finns alltid att tillgå.

  • Jag lämnar aldrig ut en skiss till kund fören det är dags att sätta sig under nålen pga kopieringsskydd. Vill man titta på processen får man komma hit och titta.

  • Är du sugen på ett motiv men är osäker på placering och vill få en säkrare känsla kan vi lägga upp en stencil på planerat område. Bläcket efter stencilen sitter sedan kvar på huden och du kan få ett hum om hur tatueringen skulle se ut på riktigt. För detta tar jag en avgift på 100:- för material och tid.

Hur sjutton bokar man då? Jo, man mailar: kontakt@krumelurink.se Där beskriver man så utförligt som möjligt vad man har tänkt sig för motiv och var den är tänkt att placeras. Har man inspirationsbilder bifogar man bara det!

Eller…. Så kan man komma in i butiken med sina inspirationsbilder så bokar vi tillsammans in en tid.

Elleeeeeeer: Så skriver man till mig på facebook -> facebook.com/krumeluralunda

NU KÖR VI!