Här är jag igen.. Nu är min studio up and running! Folk har börjat fått grepp om hur man bokar och hur ofarlig jag är =)

Jag har fått ordning på en hel del och ändrat lite priser osv. De nya spelreglerna är som följer:

Jag tar 800:- / timmen. 800.- är även en startavgift, så om tatueringen tar 20 min att göra kostar den lika mycket som en timmes lång tatuering. Detta för att material inför en tatuering, inkl allt jobb (sterilisering av alla tänkbara utrymmen, golvtvätt, toalettrengöring osv) tar lika lång tid och det går åt lika mycket material som om tatueringen tar 10 timmar att göra.

Jag gör realistiska porträtt! Nu har jag kommit igång även med realistiska tatueringar. Jag har gjort dem förr, men i och med att det var ett tag sen jag gjorde porträtt senast ville jag komma igång och tatuera under daglig basis innan jag tog mig att såna motiv igen.

Däremot hålls jag fortfarande inte med sunkiga, nazistiska tatueringar och svärtar inte ned min maskin med sådana motiv.

Jag tatuerar heller inte gravida kvinnor eller ungdomar under 18 år.

Innan en tatuering påbörjas får man fylla i en enkät som b.la innehåller frågor så som ”Har du diabetes?” – Detta för att vi båda ska vara säkra på att vi sitter tryggt i båten och att inga komplikationer kan uppstå under läkningsprocessen.

Utöver det ovannämnda ser allt ut som det gjort innan. Jag tar emot bokningar via telefon, mail och sociala medier.

Puss från mig tills vi hörs igen!