Varför sova när man kan jobba? Den här natten har jag planerat/vänt och vridit/ skapat ideér/lyssnat på en dokumentär om mordförsöket på imamen i Strömsund för att sedan fundera igen över utformningen av denna sida. Vad kan detta bero på? Kan det ha att göra med att detta är det absolut första blogginlägget jag gör och den ska representera mig, företaget, vad vi gör här och vad vi inte gör.Här ska det finnas rum för samspråk mellan mig och kunder, men det ska också finnas en liten barriär. Den ska inte vara för personlig, men inte heller för matnyttig och tråkig.

Bloggen kommer att blandas hej vilt mellan garn och tatuering. Kör vi på med handarbetskafé med allt ifrån knyppling till specialsömmar kommer det att synas här. Det kommer även den senaste enhörningstatueringen gjord av intenzefärg i marios blue, cherry red och svart bläck.


Jag är nervös, förhoppningsfull, jättetaggad och nervös (Oj, råkade jag säga det två gånger?)

God morgon och välkommen in i Krumelur-världen! Hoppas att du är här för att stanna. <3